Keurmerk thuiswerk

Made bij MP electronics

Algemene product informatie

drom - fragrances international

 

Dames geuren:

In het assortiment parfums voor dames bieden wij een ruim aanbod van zorgvuldig uitgezochte parfums aan. Deze geuren zijn zo uitgekozen dat u voor alle soorten gelegenheden de juiste geur kunt dragen. U vindt hier dus altijd uw favoriete geur.

 

Samenstelling

De geuren bestaan uit minimaal 24% parfumolie en 76% alcohol. Door deze samenstelling blijven de geuren goed ruiken en zeer lang hangen.

 

Waar komen de parfumoliën vandaan ?

Deze parfumoliën komen uit de DROM fabriek. Het wereldaandeel van de  DROM fabriek in de parfumoliën is 80%. Deze producten worden ook geleverd aan de merken die u bekend zijn. Onze Maybe Parfum geuren worden dus vervaardigd met originele ingrediënten en zijn daarom van uitstekende kwaliteit.

 

 

…………………………………………………..

 

 

Heren geuren:

Het assortiment eau de parfums voor heren is zo gekozen dat de mannen van verschillende leeftijden en met verschillende smaken hun geur zullen vinden.

 

Samenstelling

De geuren bestaan uit minimaal 20% parfumolie en 66% alcohol en 14% water. Door deze samenstelling blijven de geuren goed ruiken en zeer lang hangen.

 

Waar komen de parfumoliën vandaan ?

Deze parfumoliën komen uit de DROM fabriek. Het wereldaandeel van de  DROM fabriek in parfumoliën is 80%. Deze producten worden ook geleverd aan de aan de merken die u bekend zijn. Onze Maybe Parfum geuren worden dus vervaardigd met originele ingrediënten en zijn daarom van uitstekende kwaliteit.

 

 

……………………………………………….

 

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

Maybe Parfum, MaybeParfums, Maybeparfum, Parfum Uniek

maybe parfum producten

Parfumerie, ICI Paris, Douglas, Maybe Parfum, FM Group, FM parfum, Parfum, Abbenbroek, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Brielle, Capelle aan de IJssel, De Lier, Geervliet, Goedereede, Goudswaard, ’s-Gravendeel, Heenvliet, Heerjansdam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Klaaswaal, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan de IJssel, Lansingerland, Maasdam, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Nieuwenhoorn, Nieuwerkerk aan de IJssel, Numansdorp, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Ouddorp, Ouderkerk aan de IJssel, Piershil, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, Stellendam, Strijen, Vierpolders, Vlaardingen, Westmaas, Zevenhuizen, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal

 

 

 

Wilt U

geheel gratis

voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Parfum Uniek

 

Officieel partner van Maybe Parfum

 

 

 

 

 

 

Parfum, perfume, lekker ruiken, geld verdienen, parfum boek, parfum spreekbeurt, originele parfum

Wilt U

geheel gratis

voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier