Contact en Kopen ?

Made by MP-electronics

Beste mensen,

U kunt bij ons de parfums kopen maar wij sturen niets op, wij kunnen u wel vertellen waar de dichtstbijzijnde verkooppunt is bij u in de buurt.

 

Alleen als gratis lid dan worden de geuren wel opgestuurd naar u. Deze worden dan direct verstuurt vanuit het landelijk depot. Als u lid wilt worden maar u wilt meer informatie ga klik dan even hier.

 

Als u wilt starten met de verkoop of u wilt de geuren kopen voor eigen gebruik dan kunt u zich geheel gratis inschrijven. Ook kunt u bij mij terecht met allerlei vragen over de parfum producten en andere vragen. Tevens bieden wij ook de juiste steun als u een netwerk wilt bouwen met verkooppunten.

 

 

Groeten en tot geurs,

Monique van de Schans

Hellevoetsluis

tel: 0617675884

Email: maybeparfum.rotterdam@rm-parfum.nl

 

U kunt ons ook hier vinden.

Link: http://www.parfum-uniek.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Keurmerk thuiswerk drom - fragrances international

Deze site is eigendom van http://www.RM-parfum.nl.  Het persoon die deze site beheerd heeft het volledige vertrouwen van RM-parfum daarom kunt u zich ook gratis inschrijven bij deze partner wanneer u Maybe Parfum producten wilt kopen voor de verkoop en/ of eigen gebruik. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan. Ook dit aanspraakpunt  is betrouwbaar omdat hij of zij het Thuiswerk OK keurmerk mag voeren.

maybe parfum producten

http://www.Maybe-Parfum.nl, MaybeParfums, Maybeparfum, Maybe Parfums, Parfum en parfumerie, geuren

Wilt U

geheel gratis

voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Parfum Uniek

 

Officieel partner van Maybe Parfum

 

 

 

 

 

Parfum, perfume, lekker ruiken, geld verdienen, parfum boek, parfum spreekbeurt, originele parfum